Nyheder

35 1 13

Endnu en stor opgave for Dansk Sportsbelysning har snart fundet vejs ende. Kalundborg Ny Vesthavn, får snart overdraget det flotte lys anlæg, med tilhørende komplet el-installation, som blandt andet indbefatter 3 stk. 1250 amp. hovedtavler til forsyning på hele havneområdet. Vi har i samarbejde med vores egen el afdeling Svend Aage Nielsen A/S, udført den komplette el-installation på hele havnen. Det pragtfulde vejr i går aftes, gav os mulighed for at tage disse fantastiske billeder af området og det færdige resultatet. Philips har leveret 50 stk. LED projektører BVP525, samt Copenhagen Big lamper til adgangsvejene. DanIntra har leveret samtlige master, som indbefatter 19 stk. 25 meter master og 60 stk. 9 meter master. Vi takker for et super godt samarbejde med Hercules Fundering, som har været hovedentreprenør på sagen. God weekend til jer alle.

1. Mar 2019

Læs mere

24 0 4

En dejlig frisk aften, hvor FC Fredericia fik målt lyset på deres stadion. De nye krav til lyset i 1. division, udfordre mange eksisterende stadions i Danmark. Klubberne skal dog ikke fortvivle, da dansk sportsbelysning altid er klar med råd og vejledning. Vi er løsningsorienteret og hjælper gerne klubberne med at finde netop den løsning der passer til det enkelte stadion. Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på info@dansksportsbelysning.dk

29. Jan 2019

Læs mere

18 3 5

Så kan Dansk Sportsbelysning atter tilføje en LED bane til vores referenceliste. Denne gang blev det OB, som fik glæde af vores arbejde. I går blev der lavet luxmåling på deres 2 nye kunststofbaner, som hver er belyst med 125 lux, og minimal spildlys. Dette er gjort i samarbejde med Philips og deres projektører BVP525 med LO gitter. Dansk Sportsbelysning har i samråd med Philips altid styr på dokumentationen, så kunden er bekendt med, hvordan lyset bliver, både inde og uden for bane, inden projektets opstart. Det er i særdeleshed vigtigt, når banerne er placeret i tættere bebygget område, hvor der er naboer at tage hensyn til. Banerne skal blandt andet bruges til byens superligahold, og vi kan da håbe for OB, at lyset på deres nye trænings baner, kan hjælpe bolden på vej til netmaskerne, når det virkelig gælder. I ønskes alle en glædelig jul og godt nytår.

20. Dec 2018

Læs mere

2 0 2

Spændende fremtid vi går i møde hos Dansk sportsbelysning

10. Dec 2018

Læs mere

Nyt fra Facebook

Top