Nyheder

16 2 0

180 projektør er monteret, 14 km kabel er trukket, alt dette er udført på 5 uger for at MCH arena, FC Midtjyllands hjemme bane er klar til de nye skærpede krav til international fodbold nemlig UEFA’s krav til et level B stadion. I aftes fik vi lavet den afsluttende luxmåling og det er blevet vanvittigt godt. Tak til alle medarbejdere for det gode arbejde og tak til alle omkring MCH arena og messecenteret for et fantastisk samarbejde💪

5. Jul 2019

Læs mere

24 0 1

Så fik Dansk Sportsbelysning rejst de 4 master på hver 36,5 meter på Næstved Stadion. Trods lidt udfordring med vejr og vind igår, så stod den sidste mast på plads kl. 1730, med tilfredsstillende resultat. For de fodbold interesseret i Næstved og omegn, var det selvfølgelige en stor dag igår, og det trak da også nysgerrige beboere til Næstved Stadion, efterhånden som masterne skød i vejret. Projektet er i sin helhed gået som planlagt, og nu mangler vi selve montagen af tavler og forkoblinger, inden der kan komme lys over land. Som det er beskrevet i artiklen, så er der særligt fokus på at begrænse spild lys, så de omkring liggende beboere bliver mindst muligt generet af lyset, når først de 1000 lux, målt lodret mod hovedkameraet, lyser banen op.

5. Jul 2019

Læs mere

12 1 0

En dejlig sommer aften i Horsens. Endnu en luxmåling er udført i aften/nat.

18. Jun 2019

Læs mere

45 0 7

Det går fremragende i Herning på MCH arena. Alt forløber efter planen selv om det til tider blæser en del og regnen ikke er til at stoppe. Men med et stærkt team som arbejder effektivt så går det alt sammen, trods regn og blæst. Alle 180 stk. projektør er ved at være på plads så vi snart kan begynde indreguleringen af hver enkelt.

13. Jun 2019

Læs mere

Nyt fra Facebook

Top